Ajutor

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai vreo nelămurire legată de platformă, curs sau alte aspecte ale serviciilor oferite aici, poți citi cele mai frecvente întrebări la care a trebuit să răspundem până acum.

Dacă nu regăsești răspunsul la întrebarea ta, poți cere ajutor prin scrierea unui mesaj către echipa noastră.

Nerdvana Help Image1

Întrebări frecvente

Echipa Nerdvana a răspuns la cel mai des adresate întrebări. Regăsiți răspunsurile mai jos.

Utilizarea platformei

Platforma Nerdvana Education este o platformă educațională online. Pe lângă cursurile fizice pe care le desfășurăm, punem la dispoziție resursele noastre celor care nu reușesc să ne treacă pragul.

Accesul pe platformă este gratuit oricui. Oricine poate să își facă un cont pe platforma Nerdvana Education, fără să fie percepută vreo taxă de înscriere.

Nu. Platforma nu necesită instalarea nici unei aplicații suplimentare. Ea rulează în orice browser modern. Pentru cea mai bună experiență, recomandăm Google Chrome.

Da. Platforma poate fi accesată de pe orice dispozitiv care permite navigarea web într-un browser. Platforma a fost concepută să poată fi utilizată pe telefon mobil, tabletă sau computer. Recomandăm un ecran cât mai mare pentru o lectură cât mai facilă.

Accesul pe platformă este permis de pe un singur dispozitiv la un moment dat. Este necesar să te deloghezi de pe dispozitiv pe care ești deja pentru a te loga pe un nou dispozitiv.

Procesul de achiziție a produselor

Unele cursuri sau produse sunt contracost și necesită o achiziție online. Pentru aceasta este necesar să îți faci un cont gratuit pe platformă. Apoi, procesul este similar oricărui magazin online.

În acest moment, platforma acceptă plata online cu card (MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron), prin serviciul 3D Secure oferit de Banca Transilvania, și prin PayPal, unde se poate plăti și cu Euro sau USD.

Nu. Noi nu stocăm nici o informație legată de datele tale de card. În momentul în care începe procesul de plată (se cer datele unui card), deja ești redirecționat în sistemul de plăți oferit de Banca Transilvania sau PayPal.

Cursurile oferite

Mai întâi, trebuie să îți creezi un cont gratuit pe platformă. Apoi, poți accesa orice curs gratuit, sau dacă achiziționezi, orice curs cumpărat, apăsând pe butonul “Începe curs“.

Da și nu. Platforma noastră are o serie de cursuri care sunt gratuite și nu necesită nici un fel plată. De asemenea, avem cursuri care sunt contracost și al cărui acces este permis după achitarea costului.

Toate cursurile de pe platformă urmăresc același standard de calitate a informației și sunt atent redactate de către profesorii noștri. Cursurile oferite gratuit au rolul principal de a fixa cunoștințele elementare ale subiectului abordat. De asemenea, ne dorim să explorezi metoda de lucru și să experimentezi modul nostru de învățare.

Evident, oricine are cont poate avea acces la cursurile gratuite, și dacă achită în baza contului său alte cursuri, și la acelea. Dacă tu ai un cont, cursurile sunt asociate acestuia. Înseamnă că achiziția ta este asociată doar contului tău. În momentul în care parcurgi un curs, progresul tău și evaluările aferente sunt asociate contului tău. Nimeni nu le poate modifica de pe alt cont. 

Conținutul cursurilor publicate pe platformă aparțin acestui website și profesorilor care l-au creat. El poate fi preluat și utilizat atât timp cât este menționată sursa (alături de materialul preluat să fie afișat un link către website-ul Nerdvana), asemenea oricărui material digital sau non-digital.

Conform termenilor și condițiilor noastre:

  • nu aveți voie să redistribuiți cursurile noastre (parțial sau integral) în scopuri comerciale;
  • nu aveți voie să utlizați cursurile noastre (parțial sau integral) în alte activități educaționale de pe urma cărora obțineți beneficii (bănești, de imagine, etc.).

Alte întrebări

Datele personale, așa cum sunt definite ele în legislația în vigoare, stocate sunt următoarele:

  • nume întreg
  • adresă de email (pentru identificarea unui cont)
  • adresă de facturare (necesară generării unei facturi la achiziție)

Acestea sunt folosite doar în interior platformei și nu o părăsesc către nici un alt terț. Ele sunt necesare pentru funcționarea platformei și obligatorii pentru facturare. Mai multe informații legate de acest subiect poți citi pe pagina “Politici de confidențialitate“.

Accesul la propriile date se poate face printr-o cerere din meniul contului propriu, la rubrica “Contul meu”, secțiunea “Export date cu caracter personal”. Administratorul va prelucra cererea și va trimite raportul pe email.

O dată cu ștergerea contului vor fi șterse toate datele tale de pe platformă.

Platforma are un sistem propriu de comunicare, prin mesaje scrise. Acestea pot fi văzute doar de către utilizatorii din conversație.

Scopul acestui sistem este de a facilita discuțiile dintre utilizatori pe fondul conținutului cursurilor.

Da. Conturile profesorilor sunt publice și îi poți adresa întrebări prin intermediul sistemului de mesaje intern al platformei.

Nu îți face griji dacă nu primești răspuns imediat. De regulă, aceștia sunt asaltați de foarte multe întrebări și răspund cât pot de repede.

Am plecat de la conceptul de învățare prin joacă și îl integrăm și aici. Pe măsură ce parcurgi cursuri, primești Nerd points. Pe măsură ce strângi mai multe Nerd points, crești în nivel și primești insigne. Cu cât ai mai multe insigne și ești nivel mai mare, poți dovedi puterea ta intelectuală față de prietenii tăi.

Cere asistență

Dacă nu ai găsit încă un răspuns la întrebarea ta, poți să ne scrii aici. Echipa Nerdvana va răspunde cât mai repede posibil, să te ajute.