Cursul de matematică pentru performanță – clasa a 6-a, anul 2023 – 2024

La acest cerc vom face matematică la cel mai înalt nivel. Vom include cunoștințele de olimpiadă, dar nu ne vom rezuma la ele. Nu vom învăța materie în avans înainte de a stăpâni bine materia din urmă. Cu alte cuvinte, nu vom face dopaj de dragul olimpiadei.

Toate lecțiile predate vor fi disponibile electronic, ca pagini web. În acest fel vom avea transparență. Toată lumea, inclusiv părinții, vor ști ce facem noi aici. De asemenea, vă ușurează vouă munca, nemaifiind obligați să notați totul în timpul orelor de cerc.

Conținut Curs

Deschide toate
+12 înscris
Neînscris
Înscrierile la curs sunt închise

Cursul include

 • 11 Lecții
 • 10 Subiecte
 • 10 Evaluări

Răspunsuri

 1. Buna ziua.
  Nu stiu unde sa va scriu despre problemele intampinate cu incarcarea temei.
  Cand m-am uitat la evaluarea domnului profesor mi-am dat seama de urmatoarele aspecte:
  La problema 4 am trimis duminica un fisier pdf care avea 2 pagini si vad ca nu exista. Apare doar un jpg pe care l-am trimis initial, inainte de a afla ca nu se pot salva doua poze. Cred ca dl. profesor a evaluat doar acel jpg.
  Rezolvarea la Problema 2 nu s-a incarcat. Din acest motiv chiar am incarcat toata tema de doua ori. Acum am constatat ca problema 2 nu a fost evaluata de loc, pentru ca nu s-a incarcat.

  Cum procedez? Ramane asa pentru ca a trecut termenul? Imi permite programul dv sa incarc problema 2 si pdf-ul cu problema 4 ca sa se uite dl profesor pe ele? Sa le reincarc pe toate 4 pentru a 3-a oara? Multumesc.